Опубліковано: 09.12.2019, 12:51

З метою недопущення виникнення пожеж, загибелі і травмування людей на них, 09 грудня працівники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області провели круглий стіл з відповідальними особами з пожежної безпеки та комендантами гуртожитків Рівненського державного гуманітарного університету.

З року в рік в навчальному закладі та гуртожитках вимоги пожежної безпеки капітального та режимного характеру виконуються не в повному об’ємі, що збільшує ризик виникнення пожеж та перешкоджає швидкій евакуації людей в разі їх виникнення. Рятувальники вкотре нагадали про обов’язки осіб, відповідальних за пожежну безпеку в навчальних закладах, основні вимоги пожежної безпеки до утримання будинків, приміщень, евакуаційних шляхів і виходів, електроустаткування, первинних засобів пожежогасіння, систем протипожежного захисту, розповіли алгоритм дій у разі виникнення пожежі та проведенні евакуації людей. 

Також, було наголошено на необхідності проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності та поновлення куточків з безпеки життєдіяльності. На завершення наради працівники ДСНС наголосили на важливості проведення роз’яснювальної профілактичної роботи як серед колег, так і серед студентів.

За матеріалами сайту https://rv.dsns.gov.ua/

ГУ ДСНС України у Рівненській області

Back to top