Багаторічні дієві стосунки об’єднують колективи фізико-технологічного факультету з колективами навчально-виховних закладів Рівного і Рівненської області. Напередодні обрання випускниками шкіл подальшого життєвого шляху, зустрічі старшокласників та їхніх батьків зі студентським активом та педагогічними колективами кафедр факультету (теорії та методики професійної освіти, технологічної освіти, загальнотехнічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки, фізики, астрономії і методики викладання, фізичного виховання) набувають більш різноманітних і більш інформативних форм.

Так регулярними стали зустрічі учнів Рівненського міжшкільного навчально-виробничого комбінату з професорсько-викладацьким колективом факультету. Учнів 10-х, 11-х класів рівненських шкіл, які здобувають різні професії в міжшкільному навчально-виробничому комбінаті ми запрошуємо на екскурсії, під час яких вони ознайомлюються з матеріально-технічною базою, де навчаються студенти спеціальностей Середня освіта (Трудове навчання та технології), Середня освіта (Фізика), Фізика та астрономія, Професійна освіта (Охорона праці), Професійна освіта ( Сфера обслуговування) спілкуються зі своїми однолітками-студентами; ознайомлюються з умовами навчання та проведення дозвілля на факультеті; дізнаються про умови вибору та складання іспитів ЗНО та раціональне їх використання.

Останніми такими зустрічами були спілкування з батьками випускників рівненських шкіл на базі міжшкільного навчально-виробничого комбінату, а також зустріч-екскурсія випускників рівненських шкіл на базі лабораторій кафедр технологічної освіти, теорії і методики професійної освіти. З гостями спілкувалися декан фізико-технологічного  факультету доц. Сингаївський Д.В., проф. Лісова С.В., проф. Галатюк Ю.М., доц. Юсенко А.С., доц. Герасименко О.А., доц. Симонович Н.В. Гості активно долучалися до розмов, зацікавлено спілкувалися та вивчали матеріально-технічну базу кафедри теорії і методики  професійної освіти.

Back to top