Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 239 від 25 березня 2020 року «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», Постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів № 215 від 16 березня 2020 року загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 3 квітня включно, продовжено на 21 день – до 24 квітня включно.

Відповідно, усі заклади освіти незалежно від форми власності та сфери управління мають продовжити карантинні заходи до відповідного терміну.

Нагадаємо, що з 23 березня 2020 року для сторонніх осіб доступ до будівель Рівненського державного гуманітарного університету (всі навчальні корпуси та гуртожитки) тимчасово обмежено. В приміщеннях університету проводиться санітарна обробка місць загального користування, регулярне вологе прибирання, провітрювання приміщень та очищення твердих поверхонь та дверних ручок антисептичними засобами, згідно затвердженого графіку чергування прибиральників.

На час дії карантину прийом вхідної кореспонденції здійснюється через засоби поштового, електронного та телефонного зв’язку. Рекомендуємо для зворотного зв’язку залишати свій контактний номер телефону, поштову та електронну адресу.

Керівництво університету наголошує на необхідності максимальної мінімізації особистої комунікації працівників в процесі виконання посадових обов’язків та налагодження співпраці між останніми за допомогою електронних засобів зв’язку.

Також пропонуємо ознайомитись з двома сценаріями завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії, розробленими Міністерством освіти і науки України - https://mon.gov.ua/ua/news/dva-scenariyi-rozvitku-podij-skilki-trivatime-navchalnij-rik-dati-zno-ta-yak-vidbuvatimetsya-vstup.

Back to top