CASERS
 
Знайти кейс >>
 
Fb Tw Inst

Як подолати виклики, спричинені коронавірусом? Застосуй свої навички з користю у #EUvsVirus ??

                                     

#EUvsVirus — загальноєвропейський онлайн-хакатон від Єврокомісії у тісній співпраці з країнами-членами ЄС, CASERS та іншими організаторами національних хакатонів з усієї Європи. Це майданчик для комунікації громадянського суспільства, інноваторів, підприємців, студентів, викладачів, навчальних закладів та інвесторів з усієї Європи для розробки інноваційних рішень проблем, пов’язаних з коронавірусом.

Це заклик до дій та участі у боротьбі проти COVID-19: продемонструйте єдність та поділіться своїми знаннями й навичками задля загального блага! Мета хакатону — швидка розробка та впровадження рішень на території Європи.

Дізнатися більше
  Основні теми:

? здоров'я та життя;

? збереження бізнесу;
?? дистанційна робота та освіта;
✋ соціальна та політична згуртованість;
? digital finance;
✅ інші виклики.

? Коли? 24-26 квітня (дедлайн реєстрації 19 квітня)

У хакатоні беруть участь усі 27 держав-членів ЄС, а також Україна, Норвегія, Ізраїль та Швейцарія, країни, приєднані до програми «Горизонт 2020» (програми ЄС для досліджень та інновацій). Рішення переможців будуть запрошені приєднатися до Європейської платформи інноваційної ради, яка сприятиме зв’язкам з кінцевими споживачами (наприклад, лікарнями) та надасть доступ до інвесторів, фондів та інших можливостей фінансування з усієї Єврокомісії.

До хакатону

Приєднатися
 
 

З вірою у силу молодих талантів

Дарка

та вся команда CASERS

 
                                                         

Шукай у соціальних мережах CASERS анонси подій, історії кейсерів, корисні матеріали та лайфхаки

Fb Tw Inst

Back to top