для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти

З 03 серпня по 12 серпня 2020 року РДГУ проводить творчі іспити для вступу на навчання за спеціальностями 017 «Фізична культура та спорт», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», 024 «Хореографія», 025 «Музичне мистецтво», 026 «Сценічне мистецтво» та вступні іспити з конкурсних предметів для вступників, які мають на це право.

Проходження творчого конкурсу та вступних іспитів з конкурсних предметів  саме у ці строки є обов’язковою умовою для участі в конкурсному відборі на місця державного замовлення.

Реєстрація для участі в творчому конкурсі буде відбуватись з 23 липня 2020 року до початку другого потоку вступних випробувань.

Перелік документів, необхідних для реєстрації на творчий конкурс:

1) заява;

2) паспорт або ID – картка та витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання (копія);

3) документ про повну загальну середню освіту  або довідку закладу освіти про завершення її здобуття до 10 серпня (копія);

4) дві кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

Заяву та зазначені копії документів можна подавати особисто або надіслати відповідні сканкопії на електронну адресу приймальної комісії Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Важливо! В заяві обов’язково треба вказати, в якому потоці творчого конкурсу (І або ІІ за Графіком проведення творчих конкурсів) Ви плануєте взяти участь.

Вступні іспити, творчі конкурси для вступників на місця державного та регіонального замовлення проводяться у два потоки згідно з розкладом ( див. за посиланням http://www.rshu.edu.ua/images/pk_rshu/vstup_2020/2020_graf_tv_ko_01.pdf)

Університет проводитиме додаткові сесії вступних іспитів та творчих конкурсів з 13 по 22 серпня для осіб, які вступатимуть на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

УВАГА!  Реєстрація  для  участі  в  творчому  конкурсі  не  вважається фактом подачі заяви вступника для вступу на навчання до Університету. Подання таких заяв відбуватиметься з 13 по 22 серпня 2020 року.

З програмами творчих конкурсів та вступних іспитів з конкурсних предметів можна ознайомитись за посиланням http://www.rshu.edu.ua/prohramy-vstupnykh-vyprobuvan/133-struktura-rdhu/pryimalna-komisiia/1286-prohramy-tvorchykh-konkursiv.

Back to top