20-27 листопада 2020  року в науковій бібліотеці Рівненського державного гуманітарного університету проходив Тиждень кафедри екології, географії та туризму, в якому взяли участь викладачі, студенти спеціальностей «Екологія» та «Географія». В рамках Тижня кафедри екології, географії та туризму були проведені різноманітні інформаційні заходи.

Бібліотекар І категорії Братащук О.В. представила присутнім літературу по дисциплінам кафедри, особливу увагу приділила новим находженням та працям викладачів.

Завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Ковальчук Л.В. ознайомила гостей із бібліотечно-бібліографічними ресурсами, інформаційно-пошуковими системами та друкованими виданнями наукової бібліотеки.

 Професор кафедри, кандидат географічних наук Мартинюк В.О. презентував бібліотеці 5-ти томне видання Степана Руданського «Історія. Геополітика. Географія».

Присутнім продемонстрували відеофільм про діяльність наукової бібліотеки РДГУ.

Всі учасники заходу зазначили, що такі зустрічі є дуже цікавими і корисними для розвитку взаємодії кафедри та бібліотеки та висловили побажання про подальшу співпрацю.

Back to top