Приємною традицією для кафедри документальних комунікацій та бібліотечної справи РДГУ стали організовані доцентом Черніговець Т.І. онлайн зустрічі зі студентами коледжів.
18 березня 2021 року викладачі кафедри спілкувалися зі студентами 4-Р курсу спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А. Ю. Кримського.
Модераторами зустрічі стали викладачка циклової комісії Документознавство коледжу Подворнюк О.О. та старша викладачка кафедри Кондратюк М. М.
Презентуючи кафедру документальних комунікацій та бібліотечної справи, її завідувачка, доцент Сілкова Г. В. наголосила на більш, ніж двадцятирічному досвіді підготовки висококваліфікованих фахівців з документознавства та інформаційної діяльності й активному впровадженню колективом кафедри сучасних форм і методів навчання.
Старша викладачка Костенко М.С. розкрила специфіку освітньо-професійної програми «Документознавство та інформаційна діяльність» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» і підкреслила переваги здобуття відповідного фаху в РДГУ.
Відповідальний секретар приймальної комісії РДГУ, доцент Левчук В.В. розповів про особливості вступної кампанії – 2021 та відповів на запитання майбутніх абітурієнтів.
Презентація старшою викладачкою Кондратюк М.М. відеороликів про спеціалізацію «Документознавство та інформаційна діяльність» дозволила студентам коледжу зорієнтуватися щодо кваліфікації бакалавра з інформаційної, бібліотечної та архівної справи за спеціалізацією «Документознавство та інформаційна діяльність» й перспектив професійної реалізації, почути думки випускників про кафедру і спеціальність, їхні спогади про атмосферу студентського життя на факультеті документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики.
Учасники зустрічі вкотре переконалися, що такі дружні зустрічі допомагають майбутнім вступникам знайти власне місце в перспективній професії й зробити перші кроки до подальшого навчання на кафедрі документальних комунікацій та бібліотечної справи РДГУ.

Back to top