Рівненська обласна рада
Управління освіти і науки Рівненської ОДА
Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
Рівненський державний гуманітарний університет
Факультет історії, політології та міжнародних відносин
Психолого-природничий факультет
Рівненський обласний краєзнавчий музей
Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека
Центр студій політики пам'яті та публічної історії «Мнемоніка»
Громадська організація «Сталий розвиток – майбутнє»

 

Культурно-освітній проєкт у школах Рівненської області «Пам’ятки моєї родини»
                                                       (22 березня – 15 травня 2021 р.)               

Проєкт реалізують психолого-природничий факультет та факультет історії, політології та міжнародних відносин РДГУ спільно з Рівненським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Мета проєкту: формування у дітей та молоді культури сімейних відносин на основі цінностей гуманізму і збереження культурної спадщини.

Формат заходу: підготовка та проведення віртуальних експозицій в ззсо «Пам’ятки моєї родини» за участю учнів 7-11 класів.

Захід буде проходити в 4 етапи:

1-й етап: 22 березня – 10 квітня: організація віртуальних експозицій в загальноосвітніх навчальних закладів Рівненської області.

2-й етап: 11 березня – 25 квітня: збір та систематизація презентацій, створення структурованого архіву пам’яток для організації віртуальної і реальної експозиції на фінальному етапі проєкту, а також списку учнів-учасників проєкту для їх участі у лотереї для отримання призів.

3-й етап: 25 квітня – 14 травня: підготовка та друк фотографій з пам’ятками та їх коротким описом для експозиції  (формат виставкових банерів); Розіграш лотереї з призами для учасників проєкту; підготовка відзнак (грамот з подякою) для всіх учнів-учасників проєкту (електронний формат).

4-й етап (фінальний): 15 травня 2021 р. – відкриття фінальної експозиції в Міжнародний день сім’ї у реальному та віртуальному форматах на базі організаторів проекту: на сайтах – віртуально, в Рівненській обласній науковій бібліотеці – у формі фотовиставки. Вручення грамот та призів учасникам, святковий концерт, проведення прес-конференції.

Сучасна молодь – пріоритет в збагаченні культурної спадщини української громади!!!!

Back to top