25 березня 2021 року викладачі кафедр дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти імені проф. Т.І. Поніманської, педагогіки початкової, інклюзивної та вищої освіти і теорії і методик початкової освіти провели профорієнтаційну зустрічі з викладачами та студентами Дубенського педагогічного коледжу РДГУ.

Випускників педагогічного коледжу ознайомили із особливостями вступу до РДГУ у 2021 році, термінами та умовами подання документів; презентували інформацію про сучасні аспекти діяльності педагогічного факультету.

Доц. Синьчук О.М. під час спілкування із адміністрацією коледжу (потенційних роботодавців) та майбутніми абітурієнтами розповіла про організацію освітнього процесу на педагогічному факультеті, акцентували увагу на освітньо-професійних програмах підготовки фахівців за спеціальністю 013 «Початкова освіта», окреслили можливості навчання в магістратурі за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки», що відкриває перспективи здобути кваліфікацію викладача ЗВО а в майбутньому працевлаштування у рідних стінах педагогічного коледжу. А також запросила директора педагогічного коледжу Бабака В.П. до обговорення та рецензування освітньо-професійної програми 011 «Освітні, педагогічні науки», що відкрито на педагогічному факультеті РДГУ.

Також з колегами з циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін Дубенського педагогічного коледжу були обговорені напрями подальшої співпраці, що сприятиме вдосконаленню процесу підготовки майбутнього педагога сучасного ринку праці.

Висловлюємо щиру вдячність директорові коледжу Бабаку Валерію Павловичу. та педагогічному колективу закладу за високий рівень організації зустрічі на базі Дубенського педагогічного коледжу. Зичимо колегам невичерпної енергії, наснаги, оптимізму, успіхів у нелегкій і такій важливій праці та значних досягнень, реалізації всіх задумів та очікувань!

Будемо раді, якщо випускники Вашого закладу освіти і надалі будуть поповнювати лави студентів нашого університету, щоб отримати якісну вищу освіту, проявити себе в громадській роботі, стати висококваліфікованими фахівцями і в майбутньому розбудовувати нашу європейську державу – Україну!

Back to top