У вівторок, 29 червня 2021 р. у межах діяльності Регіонального комплексного науково-методичного центру інноваційних технологій освітнього процесу РДГУ (директор Центру – докторка педагогічних наук, професорка, завідувачка кафедри теорії і методики виховання РДГУ О. Б. Петренко) було зреалізовано благодійну акцію для вихованців Ясининицького навчально-реабілітаційного Центру, ініційовану Волонтерським центром «Від серця до серця»

         На кошти, зібрані студентами педагогічного факультету РДГУ та викладачами кафедри теорії і методики виховання, були закуплені розвивальні іграшки, спеціальні зошити-прописи та смаколики, які були передані дітям-сиротам навчально-реабілітаційного центру.

         Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до акції!

Окрема подяка наймолодшій волонтерці – Ані Стельмашук, яка разом зі студенткою Тетяною Василишиною та доцентами кафедри – керівниками Волонтерського Центру Ж. Г. Стельмашук й Н. М. Гриньковою не лише безпосередньо передала дарунки дітям, але й погралася з ними, ще й навчила діток новим іграм. Надзвичайно приємно бачити в очах діток, які із захопленням зустріли волонтерів, радість і щастя; приємно чути їхній безтурботний сміх.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у діяльності нашого Волонтерського Центру. Лише спільними зусиллями ми зможемо зігріти серця діток, подарувати частинку нашої душі, добра і любові, яких вони так потребують!

Пам’ятаймо: чужих дітей не буває! Добро творити легко!

Back to top