У Міжнародний день рідної мови 21лютого 2022 року відбулася гостьова лекція Вітюк Валентини Володимирівни, доктора педагогічних наук, професора кафедри теорії і методики початкової освіти Волинського національного університету ім. Лесі Українки на тему «Сучасний вчитель як агент змін Нової української школи» на запрошення кафедри стилістики та культури української мови.

Здобувачі вищої освіти філологічного факультету 3, 4 і 5 курсів, спеціальностей 014  Середня освіта (Українська мова та література), 035 Філологія (Українська мова та література) отримали актуальну інформацію про модельні навчальні програми з української мови і літератури, психологічні особливості сучасного молодого покоління, методичне забезпечення Нової української школи.

Такі спільні заходи відбуваються відповідно до договору про співпрацю між Волинським національним університетом імені Лесі Українки та Рівненським державним гуманітарним університетом про реалізацію спільних інтересів у сфері освіти й виховання студентської молоді в закладах вищої освіти.

Back to top