З'ясовано багато питань щодо вступу та майбутнього навчання на факультеті, обговорювали болючі теми сьогодення: опанування рідної мови на теренах нашої держави та актуальність вивчення іноземних мов у такий надзвичайно складний час для України й українського народу; не оминули перспектив працевлаштування. 

Гостро дискутували щодо спеціальностей: «Середня освіта (українська мова та література, англійська мова (психологія)», «Середня освіта (англійська, (німецька, французька) мова)», «Середня освіта (англійська мова, психологія)» та майбутніх професій, а саме: учителя, перекладача, рерайтера, копірайтера, журналіста, ведучого, репетитора, літературного критика, редактора, поета чи письменника, артиста і це ще не весь перелік. З’ясувалося, що серед абітурієнтів були такі, які пишуть власні твори. Ми із задоволенням прослухали окремі поезії, звісно ж на сучасну тематику.

В результаті розраховуємо на розкриття в майбутніх здобувачів ще більшого потенціалу вже під час навчання.

Розглянули питання безпеки навчання на філологічному факультеті в Рівненському державному гуманітарному університеті у 2022-2023 навчальному році. 

Дякуємо тим, хто взяв участь в організації конференції та всім учасникам! 

Back to top