У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. З цієї нагоди у Рівному відбулися урочистості, де кращих педагогів області відзначили високими нагородами.

З професійним святом освітян привітали голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш, перший заступник голови облдержадміністрації, голова постійної комісії з питань Регламенту обласної ради Сергій Подолін, ректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, голова постійної комісії з питань гуманітарної політики Алла Черній.

За високий професіоналізм, багаторічну плідну роботу у розвитку національної освіти; волонтерство Освітяни отримали Почесні Грамоти від керівництва Рівненської обласної державної адміністрації та Рівненської обласної ради. Вручено нагороди і працівникам Рівненського державного гуманітарного університету: Поліщук Наталії Володимирівні – доктору філософських наук, доценту кафедри кафедри професійної освіти, трудового навчання та технологій; Ставицькій Олені Григорівні – кандидату психологічних наук, доценту кафедри загальної психології та психодіагностики.

Back to top