29 грудня 2022 р. у Рівненському державному гуманітарному університеті на факультеті документальних комунікацій, менеджменту, технологій і фізики на урочистому засіданні вченої ради  були оголошені результати традиційного конкурсу «Студент року – 2022» та вручені  дипломи переможцям. Незважаючи на воєнний час, конкурс став помітною подією на факультеті, де презентуються здобутки студентів і магістрантів у навчальній та позааудиторній діяльності.  

На церемонії були присутні:  декан, голова вченої ради факультету проф. І.А. Юхименко-Назарук, заступник декана з навчально-виховної роботи доц. О.Р. Савченко,  завідувачі кафедрами: проф. І.О. Дейнега (кафедра економіки та управління бізнесом),  проф. С.В. Лісова (кафедра професійної освіти, трудового навчання та технологій), доц.  Л.В.Заглинська (кафедра економічної теорії), доц. Ю.Р. Максимцев (кафедра фізики, астрономії та методики викладання), доц. В.М. Трофимчук (кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки), викладачі та здобувачі вищої освіти факультету.

Дипломи переможцям конкурсу вручила декан факультету проф. І.А. Юхименко-Назарук. А це : 28 здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти всіх спеціальностей факультету денної і заочної форм навчання у номінаціях: лідер фахової підготовки, творче досягнення року, староста року, громадський активіст року, старанність року, першокурсник року, гордість спеціальності, професійне досягнення року. Дипломом у номінації «Мужність і відвага року» було відзначено студента спеціальності «Середня освіта. Трудове навчання і технології» Олега Шурина, який захищає   нашу країну на Сході.       

Урочисту атмосферу заходу доповнила фотосесія учасників (доц. кафедри менеджменту Н.О. Машта) в ауд. № 216 навч. корпусу № 2.

Керівник проєкту конкурсу «Студент року»

факультету ДКМТФ доц. Черніговець Т.І. 

Back to top