25 квітня 2023. у Рівненському державному гуманітарному університеті відбулась зустріч з учнями 11 класів рівненських шкіл, які проходять профільне навчання у міжшкільному ресурсному центрі. Вона передбачала   ознайомлення з університетом, спеціальностями, освітніми програмами (за якими буде здійснюватись набір вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр») та особливостями вступної кампанії 2023 р.

В зустрічі взяли участь представники факультетів: документальних комунікацій, менеджменту, технологій і фізики (заст. декана доц. Савченко О.Р., проф. Дейнега І.О., доц. Машта Н.О., доц. Мислінчук В.О., доц. Пляшко О.С., доц. Симонович Н.В.); історії, політології та міжнародних відносин (доц. Крет О.В.); математики та інформатики: (доц. Мороз І.П.); педагогічного (доц. Синьчук О.М.); філологічного (доц. Ричагівська Ю.Є.); художньо-педагогічного (доц. Тюска В.Б.). 

Затишна локація – читальна зала наукової бібліотеки з виставкою наукових і навчально-методичних праць викладачів – випускників університету, представлені інформаційні матеріали щодо вступу на бакалаврат  від приймальної комісії та випускових кафедр з використанням інформаційних технологій сприяли інтерактивній комунікації учасників зустрічі з актуальних питань вступної кампанії та перспектив майбутньої професійної діяльності вступників.      

Зустріч була організована доц. Черніговець Т.І. (сектор профорієнтаційної роботи приймальної комісії), методистом з профорієнтаційної роботи Рівненського міжшкільного ресурсного центру Кирилюк Т.М. при активній участі декана факультету математики та інформатики доц. Максимцева Ю.Р. та сприянні директора наукової бібліотеки університету доц. Грипич  С.Н.

         

Back to top