17 травня 2023 року в Сарненському педагогічному коледжі РДГУ за сприяння директора Горкуненка П.П. відбулась профорієнтаційна зустріч зі студентами-випускниками. 

В ній взяли участь представники університету: від приймальної комісії доц. Левчук В.В., декан факультету математики та інформатики доц. Максимцев Ю.Р., зав. кафедри менеджменту доц. Микитин Т.М., доц. кафедри професійної освіти, трудового навчання та технологій Симонович Н.В., доц. кафедри теорії і методик початкової освіти Бісовецька Л.А., заст. декана з виховної роботи психолого-природничого факультету Мартинюк Т.О, старший викладач кафедри фізичної культури Гоголь Т.П.

Від адміністрації коледжу учасниками зустрічі були: директор Горкуненко П.П., заступник директора з навчальної роботи Михальська К.Г., зав. відділенням початкової та технологічної освіти Мариніна Г.С. 

Під час зустрічі студенти – майбутні вступники ознайомились зі спеціальностями (за якими здійснюється набір на навчання в університеті у поточному році), змістом професійної підготовки на факультетах та особливостями вступної кампанії для випускників коледжу.

Back to top