Алтимат – популярна, безконтактна, динамічна і видовищна спортивна гра з літаючим диском. Особливістю гри є те, що у ній відсутні суддів, їх роль виконують самі гравці, керуючись загальноприйнятими правилами і принципами «духу гри», суть якого зводиться до того, що “повага до суперника – є важливішою за все інше”.

19 вересня, у рамках Європейського тижня спорту, на спортивному майданчику Рівненського державного гуманітарного університету було проведено фестиваль, учасниками якого стали студенти РДГУ, які перед змаганнями пройшли декілька курсів теоретичних та практичних навчань. Згідно з жеребкуванням, вони розподілилися на дві підгрупи, переможці яких виборювали «золоті» медалі, а володарі других місць боролися за «бронзу».

За підсумками проведених ігор у підгрупах, у фіналі фестивалю зустрілися команди «Чемпіони» та «Магістри». Рахунок 5:2 на користь «Магістрів». Вони і стали переможцями змагань. Бронзовими призерами стала команда «Рекси», які у матчі за третє місце обіграли команду «Фініш» з рахунком 5:1.

Команди-призери нагороджені кубками, медалями та дипломами від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, а призи для команд презентовані Відділенням НОК України в Рівненській області.

           

Back to top