Одним із стратегічних напрямів діяльності РДГУ є міжнародна співпраця.

В рамках досягнення цілей стратегії інтернаціоналізації продовжуємо партнерські відносини з Goethe-Institut України, налагоджуємо нові партнерські відносини з університетом ім. Фрідріха Шіллера в місті Єна, Німеччина (Friedrich Schiller Universität Jena) — державним закладом вищої освіти в Німеччині, одним з найпрестижніших університетів світу. 

За дорученням ректора РДГУ проф. Постоловського Р.М. та декана філологічного факультету проф. Ніколайчук.Г.І. обговорили питання університетської співпраці в галузі науки, освіти та технологій, що передбачає обмін досвідом і науковими розробками, участь у конференціях та семінарах, обмін навчальними та науковими матеріалами, а також спільну розробку та впровадження інноваційних проєктів, а також організацію стажування, що дозволить студентам та науковцям РДГУ отримати цінний досвід та знання від провідних європейських фахівців. 

До питання обговорення співпраці та підписання угоди про наміри була залучена завідувачка кафедри практики німецької та французької мов проф. Середюк Лариса Анатоліївна.





 

Back to top