02 та 04 квітня 2024 р. у Рівненському державному гуманітарному університеті були проведені профорієнтаційні зустрічі з учнями 10-х та 11-х класів  Рівненського міжшкільного ресурсного центру. Зустріч була організована сектором профорієнтаційної роботи та маркетингової діяльності приймальної комісії університету та методистом з профорієнтаційної роботи міжшкільного ресурсного центру Кирилюк Т.М. в межах співпраці між навчальними закладами. 

Програма зустрічей передбачала знайомство учнів з факультетом документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики та психолого-природничим факультетом. У ході зустрічі учні отримали вичерпну інформацію щодо спеціальностей за якими здійснюється підготовка на факультетах та особливостей навчального процесу. В зустрічах взяли участь викладачі факультету ДКМТФ: проф. Микитин Т.М, проф. Лісова С.В., доц. Сілкова Г.В., доц. Симонович Н.В., доц Черніговець. Т.І., доц. Шурин. О.І., доц. Крівцов В.В., доц. Пляшко О.С., доц Сяська О.В., доц. Якубовська Н.В., декан ППФ   проф. Павелків В.Р., заступник декана з виховної роботи  Пономаренко В.Ю. та Студентський парламент ППФ.

З особливостями вступу та правилами прийому у 2024 році учнів ознайомила заступниця відповідального секретаря приймальної комісії доц. Шалівська Ю.В.

Back to top