Щиро вітаю вас із початком нового навчального року – з Днем знань, який традиційно відкриває наступний етап, започатковує черговий виток віковічної дороги до знань, світла, добра й мудрості.

Саме сьогодні, у складний для України час, виклики жорстокої російської агресії проти українства кристалізують цінність єднання – на шляху здобуття знань, пізнання світу, розкриття власного потенціалу та професійного становлення – задля миру, процвітання й добробуту нашої держави. Настав час стати пліч-о-пліч усім: і першокурсникам, які лише ступили на поріг Аlma mater, і студентам, що впевнено почуваються в її стінах, і викладачам, які з невтомною наснагою продовжують свій професійний шлях.

У День знань Рівненський державний гуманітарний університет радо запрошує до свого родинного кола першокурсників. Хай же будуть досяжними для них далекі обрії, здійсняться найзаповітніші мрії та підкоряться найвищі вершини. Нехай молодість окрилює на натхненні звершення заради рідного народу!

Непрості освітянські завдання ставлять сучасні реалії й перед академічною спільнотою університету: на наші плечі лягає обов’язок не лише нових наукових досягнень, кар’єрного зростання та плідної праці на викладацькій ниві, а й виховання свідомих патріотів української держави, здатних служити їй душею і тілом. Тож невтомної наснаги вам, дорогі викладачі, здорової енергії та любові в серцях!

Шановна університетська спільното, у цей святковий день зичу кожному невичерпної жаги до пізнання нового, наполегливості у праці, терпіння й мудрості, а ще сили духу виконувати покладену на українство місію – одностайно та єдино торувати непростий шлях до перемоги добра, перемоги України!

В.о. ректора

Роман ПАВЕЛКІВ

Back to top