З 14 по 19 жовтня 2024 року представники Рівненського державного гуманітарного університету доєдналися до Всеукраїнських #ErasmusDays 2024, які щорічно проводить команда Національного Еразмус+ офісу в Україні. А саме:

15 жовтня 2024 р. здобувачі вищої освіти та викладачі РДГУ відвідали гостьову лекцію «HOW TO BE ‘A REAL EUROPEAN’ AND DEFEND THE VOICE OF PEOPLE IN INTERNATIONAL PUBLIC INSTITUTIONS».

Цього ж дня проф. Ганна Шліхта взяла участь в онлайн кластерному семінарі за напрямом Жан Моне Програми ЄС Еразмус+ «Вивчення та поширення європейських студій в Україні: успішні практики, виклики та перспективи», на якому обговорювалися актуальні виклики в сфері європейської освіти та можливості інтеграції інноваційних підходів до навчання.

17 жовтня 2024 року працівники Центру міжнародних відносин та роботи з іноземними студентами та науковці РДГУ взяли участь у «Семінарі-тренінгу для працівників відділів з міжнародної діяльності та інституційних Еразмус+ координаторів: особливості інституційної координації та впливу, можливості, результати конкурсів, міжнародні професійні мережі та заходи», пройшли навчання щодо організаційних та практичних моментів проєктної діяльності.

18 жовтня 2024 року команда проєкту «Comprehensive Introduction of Augmented and Alternative Communication Methodology into the Ukrainian System of Education (AMUSE)» були учасниками семінару щодо особливостей виконання проєктів Програми ЄС Еразмус+ для команд проєктів-переможців Еразмус+ конкурсу «Розвиток потенціалу вищої освіти».

 

Back to top