20 січня 2021 р. відбулась профорієнтаційна зустріч в режимі Онлайн представників університету з випускниками Дубенського фахового педагогічного коледжу РДГУ. В ній взяли участь: відповідальний секретар приймальної комісії доц. Левчук В.В., науково-педагогічні працівники художньо-педагогічного факультету (канд. пед. наук, доц. кафедри культурології та музеєзнавства Тюска В.Б., Заслужений діяч мистецтв України, доц. кафедри театральної режисури Мельничук Ю.С. Заслужений діяч мистецтв України, доц. кафедри хореографії Гриценюк Р.А., ст. лаборант кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Гузь Я.В.; психолого-природничого факультету (заступник декана з навчальної роботи канд. пед. наук, доц. Левчук І.Б.); факультету математики та інформатики (канд. техн. наук, доц. кафедри інформатики та прикладної математики Сінчук А.М., канд. техн. наук, доц. кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики Музичук К.П., канд. пед. наук, доц. кафедри математики з методикою викладання Генсіцька-Антонюк Н.О.).
Протягом онлайн-зустрічі випускники отримали змістовну інформацію про спеціальності, особливості вступу до університету у 2021 році, можливість здобувати вищу освіту за декількома освітніми програмами, організацію навчального процесу на представлених факультетах та перспективи професійної діяльності.
Зустріч була організована в межах співпраці університету з базовим коледжем: фахівцем з професійної орієнтації випускників Багнюк К.Р. та відповідальною за профорієнтаційну роботу в РДГУ доц. Черніговець Т.І.

Back to top