В рамках співпраці факультету документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики з Рівненським міжшкільним навчально-виробничим комбінатом 2 березня 2021 р. відбулися профорієнтаційні зустрічі з учнями-випускниками рівненських шкіл представників випускових кафедр: зав. кафедри економіки та управління бізнесом, доктор економічних наук, проф. Дейнега І.О., зав. кафедри менеджменту канд. техн. наук, доц. Микитин Т.М., зав. кафедри фізики, астрономії та методики викладання канд. фіз.-матем. наук доц. Максимцев Ю.Р., зав. кафедри загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки  канд. пед. наук, доц. Трофимчук В.М., доцент кафедри професійної освіти, трудового навчання та технологій канд. пед. наук  Симонович Н.В., доцент кафедри документальних комунікацій та бібліотечної справи канд. політ. наук Крет О.В.

Програму зустрічей склали: інтерактивне спілкуванням з учнями,  перегляд презентаційних роликів про діяльність кафедр з підготовки здобувачів вищої освіти, елементи воркшопу тощо. В результаті  учні дізналися про особливості навчально-виховного процесу на факультеті, багатогранне життя студентів, перспективи професійної діяльності та новації вступу до вишів у 2021 р. випускників загальноосвітніх навчальних закладів.     

Зустрічі були організовані за підтримки директора навчального закладу Нищенко Т.В., відповідальними за профорієнтаційну роботу: Кирилюк Т.М. (Рівненський МНВК) та Т.І. Черніговець (РДГУ).

Back to top