11 березня 2021 року в межах співпраці з Сарненським педагогічним коледжем РДГУ відбулася зустріч викладачів кафедр педагогічного факультету і факультету документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики, представників приймальної комісії з колективом коледжу та студентами.

  

В актовій залі коледжу декан педагогічного факультету РДГУ професор Валерій Васильович Сілков висловив вдячність директору коледжу Петру Петровичу Горкуненку, заступнику директора з навчальної роботи Катерині Григорівні Михальській та всьому педагогічному колективу за творчу співпрацю, за їх професійну діяльність у підготовці випускників коледжу, що продовжують своє навчання в РДГУ. Також декан педагогічного факультету вручив «Подяки» за якісну підготовку випускників Сарненського педагогічного коледжу.

Відповідальний секретар приймальної комісії доцент Василь Васильович Левчук ознайомив студентів педагогічного коледжу із правилами прийому для здобуття вищої освіти в Рівненському державному гуманітарному університеті у 2021 році та розповів про основні строки прийому заяв та документів,  конкурсного відбору та зарахування на навчання.

Про наукову, навчальну роботу кафедр педагогічного факультету студентам коледжу розповіли завідувач кафедри педагогіки початкової, інклюзивної та вищої освіти професор Руслана Леонідівна Сойчук та в. о. кафедри теорії і методик початкової освіти доцент Тетяна Борисівна Суржук.

Заступник декана з виховної роботи педагогічного факультету доцент Оксана Миколаївна Синьчук представила презентаційні матеріали про Рівненський державний гуманітарний університет; педагогічний факультет; спеціальності (додаткові спеціальності і спеціалізації) та перелік вступних випробувань для здобуття ступеня вищої освіти бакалавр  на основі ОКР молодшого спеціаліста; про наукову, творчу та виховну діяльність факультету та кафедр.

 

Наприкінці зустрічі представники приймальної комісії РДГУ та факультетів педагогічного і документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики висловили щиру вдячність директору Петру Петровичу Горкуненку та всьому педагогічному колективу Сарненського педагогічного коледжу за їх творчу педагогічну діяльність, професійну майстерність, душевну щедрість і щоденну освітню роботу з підготовки активної молоді – майбутніх сучасних педагогів, та побажали наснаги, терпіння, оптимізму, успіхів у такій нелегкій, але важливій освітянській праці.

 

Представники РДГУ вручили студентам Сарненського педагогічного коледжу рекомендаційні запрошення на навчання для здобуття подальшої освіти у Рівненському державному гуманітарному університеті.

Back to top