Національний Еразмус+ офіс в Україні (Проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network Kyiv запрошують Вас приєднатись 19 квітня 2021р. до «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – WEST» щодо можливостей навчання, викладання, практики та стажування в провідних європейських університетах в межах Програми Європейського Союзу Еразмус+. Захід відбудеться за підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейський корпус солідарності, закладами вищої освіти України та випускниками Програми Еразмус Мундус.

Під час заходу Ви дізнаєтесь:

  • Про Програму ЄС Еразмус+
  • Про безкоштовні індивідуальні можливості мобільності саме для Вас
  • Поради та рекомендації щодо успішної участі в конкурсах
  • Історії успіху українців-учасників мобільності

Що? «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – WEST»

Коли? 19 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00

Де? Онлайн на платформі Zoom з трансляцією у Facebook

Реєстрація обов’язковаФорма для участі відкрита до 17.04 (12:00). Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на е-пошту, вказану під час реєстрації до 18.04 (18:00).

Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Закарпатської та Хмельницької областей.

Звертаємо увагу - кожен захід складається з двох частин:
1. Презентації спікерів
2. Cпілкування в break-out rooms у Zoom з партнерами з відділів міжнародної співпраці провідних українських університетів та студентами-учасниками проєктів мобільності Еразмус+.

Спікери:

  • Представництво Європейського Союзу в Україні (10 хв.)
  • Андрій ВІТРЕНКО, Заступник Міністра освіти та науки України (10 хв.)
  • Марина ПОПАТЕНКО, Заступник Міністра молоді та спорту України (10 хв.)
  • Світлана ШИТІКОВА, координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні (15 хв.)
  • Владислав ТАЯНОВСЬКИЙ, менеджер освітніх проєктів Erasmus Student Network Kyiv (20 хв.)
  • Катерина ЖДАНОВА, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні (проєкт ЄС) (20 хв.)
  • Анна КОВБАСЮК, координатор Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps в Україні (20 хв.)
  • Випускник Спільної магістерської програми Еразмус Мундус (10 хв.)
  • Партнери з відділів міжнародної співпраці українських університетів (45 хв.)
  • Студенти-учасники програм обмінів Еразмус+ (30 хв.)

Мова: українська.

Контактна особа в РДГУ: Кінащук Анастасія Володимирівна (просимо надіслати інформацію про зареєстрованих осіб на електронну адресу Центру міжнародних відносин та роботи з іноземними студентами Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 12.04.2021р.)

Запрошуємо долучитись та дізнатись більше про можливості Програми ЄС Еразмус+ : ми відкриті саме для Вас!

До зустрічі в онлайн-просторі!

Додатково:

Еразмус+ – Програма Європейського Союзу, яка через підтримку навчання впродовж життя, працює задля освітнього, професійного та особистого розвитку громадян ЄС та поза його межами, у сферах освіти, професійної підготовки, молоді і спорту. Програма підтримує навчальну мобільність, інноваційні проєкти і партнерства співпраці організацій, розвиток політики та співробітництва. В конкурсах Програми можуть брати участь різні типи організацій. Індивідуальні можливості відкриті для різних груп населення, для молоді 13-30 років, без вікових обмежень: для молодіжних працівників, студентів і аспірантів, працівників закладів освіти, молодіжних організацій, представників державного, громадського, приватного сектору та інших. Детальніше про Програму ЄС Еразмус+ на сайті та у мережі Facebook.

Back to top