19 квітня 66 студентів психолого-природничого факультету та факультету філології взяли участь у першій частині майстер-класу “Освіта. Кар’єра. Успіх” на чолі із сертифікованим коучем паном Томашем Куком, який входить до Міжнародної Федерації Коучів (The International Coach Federation) та є віцепрезидентом Вищої Школи Лінгвістичної у Ченстохові (Республіка Польща).

За результатами першої частини майстер-класу студенти навчилися правильно формулювати “SMART”-цілі, визначати свої сильні та слабкі сторони у навчанні або роботі, перетворювати свої слабкі сторони у власні переваги, проектувати за відповідними критеріями власну мету на коротко- або довготривалу перспективу та багато іншого.

Ми пишаємося нашими студентами, які активно співпрацювали із коучем та ділилися своїми цікавими та неординарними ідеями!

Дякуємо Вам та запрошуємо до участі у другій частині майстер-класу, яка, за попередніми домовленостями, відбудеться у середу, 21 квітня о 14.00 за київським часом (координати наступної онлайн-зустрічі надішлемо усім зареєстрованим учасником найближчим часом).

Захід організовано зусиллями працівників Вищої Лінгвістичної Школи та Центру міжнародних відносин РДГУ за підтримки адміністрації психолого-природничого факультету та факультету філології і, звичайно, завдяки Вашій зацікавленості, дорогі наші студенти, бо ми працюємо для Вас!


Сертифікований коуч пан Томаш Кук


Студенти-учасники та пан Томаш Кук


Студенти-учасники


Студенти-учасники


Студенти-учасники


Студенти-учасники


Студенти-учасники


Студенти-учасники


Студенти-учасники


Студенти-учасники та пан Томаш Кук

Back to top