Партнерство Рівненського державного гуманітарного університету з Міжнародним Фондом «InterMarium» (м. Краків, Польща, Угода про співпрацю від 01.11.2019 р.) на чолі з викладачем кафедри професійної освіти, трудового навчання та технологій Фещука Юрія Вікторовича триває, і Юрій Фещук укотре радує нас новими успіхами.
22 квітня 2021р. Юрій Фещук узяв участь у вебінарі “ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ FLEXSIM У НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС УНІВЕРСИТЕТУ” та представив РДГУ серед українських та закордонних ЗВО.
 

Партнерами Міжнародного Фонду «InterMarium» стали 57 ЗВО з Польщі, Сербії, Латвії, Словенії, Греції, Угорщини, Чехії, Хорватії, Боснії та Герцеговини та України. Рівненську область представляють лише два університети: РДГУ та НУВГП (увесь список учасників та партнерів дивись тут).

Наступним етапом у цій роботі будуть сертифіковані комерційні навчальні курси, інформацію про які очікуйте згодом.

Ми дякуємо Юрію Фещуку, який представляє РДГУ як надійного та потужного інтелектуального партнера і бажаємо успіхів та перемог у майбутньому!

Програма діє завдяки зусиллям Міжнародного Фонду «InterMarium», Юрія Вікторовича Фещука та за підтримки Центру міжнародних відносин РДГУ.

Back to top