Наш випускник – чемпіон Європи з плавання!

Випускник педагогічного факультету РДГУ спеціальності «Здоров’я людини», заслужений майстер спорту – Михайло Романчук виборов золоту нагороду на дистанції 1500 м вільним стилем і приніс збірній України з плавання першу нагороду чемпіонату Європи з водних видів спорту, що проходить у Будапешті».

Професорсько-викладацький склад РДГУ щиро вітає Михайла та бажає йому вдалого виступу на Олімпійських іграх, які пройдуть влітку у м.Токіо.

https://www.youtube.com/watch?v=VXH-7JKOEIs&t=1161s

   

Наталія Янок отримала орден «Берегиня України»

Студентці 4-го курсу педагогічного факультету спеціальності 014 “Середня освіта (Фізичне культура)”групи Ф-41 Янок Наталії присвоєно звання “Берегиня України”.

Вручення відзнаки відбулося у столиці 14 травня, окрім того, їй вручили дві Почесні грамоти. Усі нагороди вона отримала від колишніх президентів України – Леоніда Кравчука та Віктора Ющенка.

Щиро вітаємо Наталію! Бажаємо не зупинятись на досягнутому!

    

Успішний виступ тхеквондистів на XVI літній Універсіаді України!

15-16 травня  у м. Івано-Франківськ в спортивному комплексі «Олімп» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника пройшла XVI  літня Універсіада України з тхеквондо (ВТФ). Честь Рівненського державного гуманітарного університету відстоювали здобувачі вищої освіти спеціальності 017 “Фізична культура і спорт” – Лопатюк Юлія (гр. Т-21), Царук Дмитро (гр. Т-21) та Поляк Анна (гр. Т-41).

За підсумками змагань в індивідуальній першості у своїх вагових категоріях у виді програми «Керугі» усі троє вибороли бронзові нагороди.

Професорсько-викладацький склад РДГУ вітає призерів та бажає нових спортивних перемог у найближчому майбутньому!

Back to top