У Міжнародний день вишиванки ми отримали відразу декілька чудових новин!

Кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва художньо-педагогічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету Ярослава Степанівна Вернюк стала переможницею Всеукраїнського конкурсу декоративно-прикладного та образотворчого мистецтв «Моя мистецька Україна», що проводився творчим об’єднанням мистецьких та культурних ініціатив «Галерея ідей» (Луцьк, 2021 р.).

За результатами цього конкурсу Ярослава Степанівна здобула І місце в номінації «Вишивка». На огляд журі був представлений вишитий нею сірим по сірому рушник «Материнська ніжність» з використанням технік: гладь, виколювання, мережування, вирізування.  

Водночас за результатами Всеукраїнського конкурсу «Моя мистецька Україна» І місце в номінації «Живопис» виборов магістр спеціальності ОДПМ Павло Юрчук, котрий презентував на ньому художню роботу в жанрі індустріального пейзажу «Градирня цукрового заводу».

Крім того, кандидатка педагогічних наук, доцентка Олена Петрівна Власюк стала лауреаткою І ступеню Другого Всеукраїнського конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Битва жанрів» (Київ, 2021 р.). Високу нагороду вона отримала у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» за мистецький твір «Клітка» (кераміка).

Щиро вітаємо переможців, радіємо їхнім здобуткам й бажаємо подальших творчих звершень!

Back to top