ШАНОВНІ СТУДЕНТИ

ПСИХОЛОГО-ПРИРОДНИЧОГО ФАКУЛЬТЕТУ!

Сьогодні Ви маєте унікальну можливість взяти участь у програмі «Подвійний диплом» за спеціальністю 053 «Психологія (Практична психологія)» (РДГУ) та «Психопрофілактика» (Гуманітарно-Природничий університет ім. Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща)). Унікальність цієї програми полягає в тому, що за рейтингом освітнього визнання спеціальність «Психопрофілактика» посіла перше місце серед інших за даними Міністерства освіти і науки (Республіка Польща) у 2019-2020н.р.  

Керівництво університету доклало чимало зусиль, щоби участь у програмі для студентів РДГУ була безкоштовною. Відтак, це одна з перших спільних програм з ЄС, за яку студентам не потрібно сплачувати власні кошти за навчання. Студенти будуть оплачувати тільки за проживання у гуртожитку.

Навчання за програмою буде відбуватися у традиційній або дистанційній формі на базі РДГУ та за визначеними дисциплінами на базі Гуманітарно-Природничого університету ім. Яна Длугоша в Ченстохові (упродовж певних семестрів відповідно до угоди).

Працівники Центру міжнародних відносин та роботи з іноземними студентами РДГУ зроблять усе можливе для комфортного перебування студентів за кордоном і допоможуть вирішити усі питання, пов’язані з візовою підтримкою (у разі потреби) та побутом під час перебування у стінах УЯД.

Рекомендуємо Вам скористатися унікальною нагодою для підвищення власної конкурентоспроможності на ринку праці та побудови успішної кар’єри!

Поспішайте – набір триває до 1 вересня 2021р.!

 

 

Back to top