29 листопада 2021 року Волонтерським центром «Від серця до серця» у межах діяльності Регіонального комплексного науково-методичного центру інноваційних технологій освітнього процесу РДГУ було завершено проєкт благодійного фонду «Скарбниця надії» (Рівне) для підтримки онкохворих діток «Коробка хоробрості» до Всесвітнього дня добрих справ #Щедрий Вівторок.

До збору коштів та подарунків долучилися здобувачі освіти денної та заочної форм навчання (2-го курсу, 2. р. н.) педагогічного факультету, а також викладачі кафедри теорії і методики виховання РДГУ.

На частину зібраних коштів було закуплено подарунки для «коробки хоробрості» для онкохворих діток. Кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри теорії і методики виховання Стельмашук Жанна Григорівна, здобувачки 3 курсу педагогічного факультету Христина Матвіюк (група ПП–32) та Олеся Рудчик (група Л–32), старший лаборант кафедри теорії і методики виховання Алла Бабяр оформили й заповнили чарівну коробку подарунками. Діткам було підготовлено лист зі словами підтримки та найтеплішими побажаннями.

Ще частину коштів було передано до благодійної скриньки на підтримку маленької дівчинки, яка дуже хоче жити і мужньо бореться за кожен день свого життя, Даринки Пашко.

5 грудня світ відзначає Всесвітній день волонтера. З цієї нагоди висловлюємо велику вдячність усім нашим волонтерам, усім, хто долучився і дарує діткам промінчик радості, надії, сміливості і надихає їх мужньо боротися і не здаватися!

Зокрема, хочемо подякувати кураторам Волонтерського центру «Від серця до серця» кандидату педагогічних наук, доценту, доценту кафедри теорії і методики виховання Гриньковій Надії Михайлівні та кандидату педагогічних наук, доценту, доценту кафедри теорії і методики виховання Стельмашук Жанні Григорівні! Прийміть щиру подяку за чуйність, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах. Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею!

Запрошуємо усіх бажаючих долучатися до діяльності Волонтерського центру «Від серця до серця» (Кафедра теорії і методики виховання РДГУ).

Не будьмо байдужими!

Ми відкриті до співпраці і чекаємо на Вас! Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити цей світ хоч трішки кращим! Добро творити легко!

Back to top