У всьому світі 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів в ім’я економічного і соціального розвитку (International Volunteer Day for Economic and Social Development). Мабуть не існує сфери людської діяльності, котрої так чи інакше б не торкнулось волонтерство.

Спорт для всіх Рівненщини протягом року співпрацює з великою кількістю волонтерів. Вони не лише допомагають у проведенні спортивних заходів, а й власною активною життєвою позицією пропагують здоровий спосіб життя, активне дозвілля, залучають краян і самі організовують цікаві заходи, що розраховані на найрізноманітнішу аудиторію.Саме робота таких активістів часто залишається непоміченою стороннім глядачем, але без них значна кількість ініціатив, просто не могла б бути реалізованою. Щоб віддячити цим людям і звернути увагу спільноти на їхню добровільну допомогу, декілька років поспіль на Рівненщині проводиться конкурс «Кращий волонтер «Спорту для всіх».

Цьогоріч, традиційно, з нагоди Міжнародного дня волонтера, було визначено переможців конкурсу в наступних номінаціях:

  • «Активність» – Людмила Чалій, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту Рівненського державного гуманітарного університету, майстер спорту України зі спортивного туризму та Діана Вашай, майстер спорту України з софтболу, гравець софтбольної команди «Західний вогонь», студентка РДГУ;
  • «Волонтер року» - Ілона Панчук, старший викладач кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту Рівненського державного гуманітарного університету.
Вітаємо переможців!!! 

Back to top