ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ НА І КУРС

для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти

З 02 липня по 16 липня 2022 року РДГУ проводить творчі конкурси для вступу на навчання за спеціальностями 017 «Фізична культура та спорт», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», 024 «Хореографія», 025 «Музичне мистецтво», 026 «Сценічне мистецтво».

Проходження творчого конкурсу саме у ці строки є обов’язковою умовою для участі в конкурсному відборі на місця державного замовлення.

Реєстрація для участі в творчому конкурсі в конкурсному відборі на місця державного замовлення буде відбуватись з 24 червня 2022 року до 15 липня 2022 року.

Перелік документів, необхідних для реєстрації на творчий конкурс та вступні іспити:

1) заява;

2) паспорт або ID – картка та витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання (копія);

3) документ про повну загальну середню освіту  або довідку закладу освіти про завершення її здобуття до 10 серпня (копія);

4) дві кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

Заяву (посилання) та зазначені копії документів можна подавати особисто або надіслати відповідні сканкопії на електронну адресу приймальної комісії Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Важливо! В заяві обов’язково треба вказати, в якому потоці творчого конкурсу (за Графіком проведення творчих конкурсів) Ви плануєте взяти участь.

Творчі конкурси для вступників на місця державного замовлення проводяться у чотири потоки згідно з розкладом ( див. за посиланням http://www.rshu.edu.ua/images/pk_rshu/vstup_2022/2022_graf_tv_ko_01.pdf)

Університет проводитиме додаткові сесії творчих конкурсів з 9 по 16 липня для осіб, які вступатимуть на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

Для вступників спеціальностей 017 «Фізична культура та спорт», 024 «Хореографія» обов’язковим є проходження медичних оглядів до 22 серпня для вступників на місця державного замовлення та до 7 серпня на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

 

УВАГА!  Реєстрація  для  участі  в  творчому  конкурсі  не  вважається фактом подачі заяви вступника для вступу на навчання до Університету.

 

З програмами творчих конкурсів можна ознайомитись за посиланням http://www.rshu.edu.ua/prohramy-vstupnykh-vyprobuvan/133-struktura-rdhu/pryimalna-komisiia/2395-prohramy-tvorchykh-konkursiv-dlia-vstupnykiv-na-zdobuttia-stupenia-vyshchoi-osvity-bakalavr-na-osnovi-povnoi-zahalnoi-serednoi-osvity.

Back to top