З нагоди Міжнародного дня студентського спорту, який шостий рік поспіль відзначає студентська молодь світу, на базі Національного університету водного господарства та природокористування проходили спортивно-масові заходи, участь у якому приймали студенти закладів вищої освіти різного типу.

Спортивна програма включала у себе змаганнями з баскетболу 3х3, міні-футболу, настільного тенісу та дартсу. Окрім того, юнаки і дівчата мали можливість випробувати себе у різноманітних спортивних конкурсах, які їм організували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Варто зазначити, що начальник Рівненського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Алексійчук звернувся до професорсько-викладацького складу кафедри Теорії та практики фізичної культури і спорту РДГУ з проханням організаційної допомоги щодо проведення загальної динамічної розминки для усіх учасників заходу, з чим успішно справилися студенти РДГУ під безпосереднім керівництвом старшого викладача вищезазначеної кафедри Ілони Панчук.

Команда нашого ЗВО була укомплектована студентами спеціальностей 014.11 “Середня освіта (фізична культура)” та 017 “Фізична культура і спорт” і показала наступні результати:

У змаганнях з дартсу серед жінок увесь п’єдестал зайняли наші студенти: І місце – Харкевич Яна, ІІ місце – Гордіюк Діана, ІІІ місце – Сложинська Марія, усі дівчата навчаються у групі – Ф-11.

Серед чоловіків у цій же дисципліні, бронзовим призером став Максимук Максим (група Ф-11).

Срібним призером серед жінок у змаганнях з настільного тенісу стала студентка 4 курсу групи Ф-41 – Кирильчук Марина.

За крок від нагород залишилися наші баскетболісти, які у матчі за бронзу поступилися студентам технікуму технологій та дизайну НУВГП.

Найцікавіше розгорталися події на трав’янистому покритті, де наші хлопці у змаганнях з міні-футболу показали високий професійний рівень, адже команда РДГУ була укомплектована спортсменами-професіоналами, проте “футбольний Бог” у той день вболівав не за нас… Для потрапляння до фіналу у вирішальному матчі проти студентів НУВГП, наших хлопців влаштовував лише один результат – перемога. Контролювавши м’яч усю гру і виглядаючи значно сильнішим за суперника, ми так і не змогли отримати позитивний для себе результат, підсумковий рахунок – 0:0. У підсумку набравши рівну кількість очок у змаганнях з міні-футболу, наші хлопці поступилися першим місцем у групі за додатковими параметрами.

Back to top