Інститут педагогіки Національної академії педагогічних наук України 1-2 грудня ц.р. проводитиме Міжнародну науково-практичну конференцію «Музейна педагогіка в науковій освіті».

До участі в конференції запрошуються педагогічні працівники закладів позашкільної освіти, загальної середньої освіти та вищої освіти, а також працівники наукових установ та музеїв. Напрями роботи конференції: 1) Вплив воєнного стану на науково-освітню роботу музеїв; 2) Роль музеїв в освітньому процесі у період воєнного стану; 3) Музейна педагогіка в актуалізації культурної спадщини в умовах війни; 4) Проблема збереження пам'яток культури в умовах воєнних дій: етично-педагогічні аспекти; 5) Інформаційно-комунікаційні технології у музейній педагогіці під час воєнного стану.

Зустріч відбудеться в онлайн-форматі (посилання для долучення до конференції буде надіслано зареєстрованим учасникам напередодні заходу).

Електронні версії тез доповідей та заявки про участь у конференції просимо надсилати до 15 листопада 2022 р. на електронну адресу оргкомітету: е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Більше інформації в інформаційному листі або за посиланням: https://undip.org.ua/announce/muzeyna-pedahohika-v-naukoviy-osviti-5/.

Тези доповідей учасників конференції будуть опубліковані на сайті Інституту педагогіки НАПН України, а також співорганізаторів та розіслані учасникам.

Back to top