8 грудня 2022 року у Рівненському державному гуманітарному університеті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «Децентралізація влади, проведення реформ в Україні: проблеми та перспективи реформування». Організатором конференції виступила кафедра менеджменту РДГУ.

До участі у конференції долучився секретар Рівненської міської ради Шакирзян В.В., завідувач кафедри менеджменту НУВГП Кожушко Л.Ф., а також перший проректор РДГУ Павелків Р.В.

Учасники конференції обговорили ключові проблеми реформування органів місцевого самоврядування, проблеми проведення реформ медичної галузі, роль науковців на шляху до перемоги у війні, а також важливість якісної підготовки менеджерів та фахівців з публічного управління у сучасних умовах.

Приємною несподіванкою для учасників конференції стало відзначення учасників почесними грамотами Рівненської міської ради. Зокрема, почесну грамоту отримали декан факультету документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики РДГУ проф., д.е.н. Юхименко-Назарук І.А.; заступник декана ДКМТФ доц., к.е.н. Савченко О.Р.; доцент кафедри менеджменту, к.е.н. Сяська О.В.; методист факультету ДКМТФ Гажаман Л.В.

Back to top