Футзалісти юнацької збірної України U-19 провели навчально-тренувальний збір у чеській Остраві, під час якого зіграли у міжнародному турнірі. До складу команди потрапило двоє студентів, які навчаються на педагогічному факультеті у групі Т-21 - Малиновський Максим та Тютюрай Вадим.

У першому матчі турніру наші хлопці обіграли господарів майданчика з рахунком 4:2, одним з голів відзначився Максим Малиновський.

У завершальному матчі, який відбувся 11 грудня проти однолітків з Угорщини наші хлопці святкували перемогу з рахунком 2:1.

Варто зазначити, що на початку грудня відбулося жеребкування попереднього й основного раундів відбору Євро-2023 (U-19) з футзалу. За його підсумками юнацька збірна України потрапила до групи 2 основного раунду, де зустрінеться з Румунією, Сербією та переможцем групи В попереднього раунду (Чорногорія, Сан-Марино, Гібралтар). Міні-турнір прийматиме Сербія.

Місцем проведення фінального турніру Євро-2022/2023 з футзалу серед юнаків до 19-ти років був визначений Пореч (Хорватія). 

Бажаємо хлопця результативних дій у наступних матчах та вдалого виступу на чемпіонаті Європи серед гравців віком до 19 років!

Back to top