Старший викладач кафедри практики англійської мови та методики її викладання Антоненко Н. Є. взяла участь у З’їзді Всеукраїнської організації вчителів англійської мови "TESOL-UKRAINE У ВОЄННИЙ ЧАС: БУДУЄМО СПІЛЬНОТУ, ТВОРИМО ЗМІНИ" (TESOL UKRAINE IN WARTIME: BUILDING COMMUNITY, CREATING CHANGE), який пройшов 26-28 травня 2023 року у м. Львів.

TESOL-Ukraine - це національна неурядова асоціація професіоналів, яка сприяє підвищенню якості викладання англійської мови в Україні шляхом безперервного професійного розвитку та досліджень. Вона є афілійованою організацією TESOL International. Місія Асоціації TESOL-Ukraine полягає у забезпеченні міжнародних стандартів у сфері викладання та вивчення англійської мови, просуванні професійної експертизи, розвитку системи підготовки вчителів, налагодженні зв'язків з професіоналами в Україні та світі, а також просуванні нових ідей та методів у викладанні англійської мови.

Метою З’їзду TESOL-Ukraine 2023 було об'єднати професіоналів англійської мови в Україні для обговорення стратегій та методів викладання англійської мови у воєнний час. Близько 200 викладачів зустрілися у Львові вперше за останні 4 роки та обмінялися своїми здобутками, ідеями та планами у сфері викладання англійської мови.

Back to top