Громадською спілкою "Українська асоціація освіти дорослих»", за підтримки Представництва Німецької асоціації народних університетів DVV International в Україні, проводиться Сьомий загальноукраїнський конкурс кращих проєктів у сфері освіти дорослих.

Головною метою конкурсу є сприяння розвитку і популяризації освіти дорослих в Україні; стимулювання професійної взаємодії провайдерів освіти дорослих; об’єднання зусиль, вироблення спільного бачення, накопичення досвіду і поширення кращих практик та корисних ініціатив, спрямованих на формування суспільства, що навчається впродовж життя.

Цьогоріч конкурс буде проводитися за чотирма номінаціями:

  • кращий проєкт з професійного навчання та перекваліфікації;
  • кращий проєкт громадянської освіти;
  • кращий проєкт, спрямований на особистісний розвиток людей
  • кращий проєкт з використанням ігор та ігрофікації (спеціальна номінація, що проводиться спільно з ТОВ «Світ Громад»).

Для участі у конкурсі приймаються освітні проєкти або окремі етапи проєктів, які були повністю реалізовані у період з 1 листопада 2022 року до 31 жовтня 2023 року. Кінцевий термін подачі заявки для участі в конкурсі – 15 листопада 2023 року. Учасниками конкурсу можуть бути провайдери освіти дорослих, у тому числі усі зацікавлені державні та недержавні установи, які працюють у сфері навчання та освіти дорослих.

Оцінювання проєктів та визначення переможців буде здійснюватися членами конкурсної комісії на підставі процедури, визначеної умовами Порядку проведення щорічного загальноукраїнського конкурсу найкращих проєктів у сфері освіти дорослих. З Порядком можна ознайомитися за посиланням http://surl.li/mltoh. Результати конкурсу будуть оприлюднені у грудні 2023 р. Переможці будуть нагороджені дипломами, отримають спеціальну нагороду УАОД, а також зможуть презентувати свої проєкти на щорічних Загальних зборах Української асоціації освіти дорослих у грудні 2023 року.

Для реєстрації конкурсної заявки слід заповнити гугл-форму за посиланням http://surl.li/mltrb. Деталі конкурсу можна подивитися на сайті uaod.org.ua

Лист про Сьомий загальноукраїнський конкурс кращих проєктів у сфері освіти дорослих. (pdf)

Back to top