23 листопада 2023 року факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики здійснив важливий крок у напрямку підтримки наших захисників! Було проведено благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Захід пройшов весело та яскраво.

Для продажу студенти факультету приготували різноманітні смаколики, вироби ручної роботи, антикваріат та навіть мед власного виробництва.

 
    
 
 

Студенти, які брали участь у ярмарку, намагалися зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників, вони активно запрошували до своїх столів, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі.

 

У рамках співпраці з факультетом, активну участь у ярмарку взяв Рівненський міський центр творчості учнівської молоді. Любов Хилько, методист, керівник гуртка «Тканепластика» та Тетяна Приймачек, завідувачка відділу, керівник гуртка «Основи дизайну» представили для продажу вироби вихованців центру та провели майстер-клас з виготовлення «Вервечок миру», до якого долучилися не лише студенти, а й викладачі.

  
 

Зібрані кошти 23800 гривень будуть передані волонтерській організації та долучені до збору на автомобіль для 59 бригади.

 

Дякуємо студактиву та кафедрам, які прийняли активну участь у благодійному ярмарку та його організаторам - доцентам Наталії Симонович, Валентину Крівцову, лаборанту Наталії Сухій та старшому лаборанту Наталії Шевчук!

Робимо все, що можемо разом, для нашої перемоги!

Back to top