27 грудня 2023 р. у Рівненському державному гуманітарному університеті на факультеті документальних комунікацій, менеджменту, технологій і фізики на урочистому засіданні вченої ради  були оголошені результати конкурсу «Студент року – 2023» та вручені  дипломи переможцям. Незважаючи на воєнний час, конкурс став помітною подією на факультеті, де презентуються здобутки студентів і магістрантів у навчальній та позааудиторній діяльності.  

На церемонії були присутні:  декан, голова вченої ради факультету проф. І.А. Юхименко-Назарук, заступник декана з навчально-методичної роботи доц. О.Р. Савченко,  заступник декана з виховної роботи та ведуча програми доц. Н.В. Симонович, голова профбюро факультету доц. В.В. Крівцов,  завідувачі кафедрами: проф. І.О. Дейнега (кафедра економіки та управління бізнесом), доц.  Л.В. Заглинська (кафедра економічної теорії), доц. В.О. Мислінчук (кафедра фізики, астрономії та методики викладання), доц. Г.В. Сілкова (кафедра документальних комунікацій та бібліотечної справи), В.М. Трофимчук (кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки), викладачі, співробітники та здобувачі вищої освіти факультету.

Вітання з нагоди події виголосили декан факультету та завідувачі випусковими кафедрами. Дипломи переможців конкурсу отримали 48 здобувачів бакалаврського та 7 магістерського рівнів вищої освіти всіх спеціальностей факультету та курсів навчання у номінаціях: лідер фахової підготовки, інтелектуальний прорив,  відкриття року, староста академічної групи, громадський активіст року, успішність року, старанність року, наполегливість року, відповідальність року, креативність року, першокурсник року,  спортивне досягнення року.

Урочисту атмосферу заходу доповнили: вітальний ролик декана факультету проф. І.А. Юхименко-Назарук з Різдвом Христовим та Новим роком, фотопрезентація історії конкурсу «Студент року», фотосесія учасників в ауд. № 203 навч. корпусу № 2 та в холі біля новорічної ялинки.

Керівник проєкту конкурсу «Студент року»

факультету ДКМТФ доц. Черніговець Т.І.

  
       

Back to top