17 травня 2024 року в Рівненському державному гуманітарному університеті відбувся щорічний перший етап Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

Під час зустрічі зі студентами було проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому» в закладах фахової передвищої та вищої освіти, щодо забезпечення захисту життя та здоров`я дітей під час дорожнього руху, дотримання учасниками дорожнього руху права безпечної поведінки. На уроці було проведено цикл заходів з відпрацюванням практичних навичок поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорозі.

У зустрічі взяли участь представники управління патрульної поліції в Рівненській області, ДПП Інспектори відділу зв’язків з громадськістю капітан поліції Сенчук Яна, старший лейтенант поліції Борейко Олеся та сержант поліції Русило Марія, а також співробітники РДГУ у складі відділу охорони праці: Шелюк Олександр Васильович, Степанюк Віктор Йосипович та кафедри охорони праці,: Трофимчук Володимир Миколайович, Шевчук Олена Анатоліївна та Українець Олексій Миколайович.

Back to top