У сховищі №64025, Рівненського державного гуманітарного університету (м. Рівне, вул. Степана Бандери, 12) з ініціативи викладачки кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Ярослави Гузь, за сприяння в.о. ректора проф. Романа Павелківа відкрилась виставка NOTinterested V2.0 / НЕзацікавлені

Це продовження проєкту який стартував у жовтні 2023 році рівненськими художниками: Ольга Полянська, Павло Бенедюк, Оксана Черначук-Меньшикова, Tanbeliaart, Ярослава Гузь.

Цього разу коло учасників значно розширилося. У стінах АРТукриття зібрано 40 учасників з м. Рівного, і ще більше різних за темами, розмірами, техніками творчих робіт (акварель, акрил, олія, пастель, колаж, текстиль, інсталяція).

До участі зі своїми креативними творчими роботами долучились студенти кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва імені Степана Шевчука (РДГУ) спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» .

Спеціально для взаємодії з відвідувачами виставки було поміщено розроблено банер, на якому кожен може написати, дати відповідь на питання «-ЯК ТИ?» яке кожен українець пише з 24.04.2022.

На відкритті було дуже багато гостей з різних міст України.

Нам дууууже приємні відгуки, фото та відео матеріал від відвідувачів виставки!

Ми безмежно раді що мистецтво в Рівному є!

Ми запрошуємо всіх оглянути виставку!

Подбай про свою безпеку!

Прямуй до найближчого АРТукриття!

Слідкуй за вказівниками!

Експозиція триватиме до липня.

Куратор: Ярослава Гузь @slavahuz

Дякуємо за допомогу і чудову співпрацю в організації ГО «КОЛОАРТ» в особі голови правління Павла Бенедюка.

 

 

Back to top