Доцентка кафедри практики англійської мови та методики викладання Алла Фрідріх отримала запрошення від Коледжу гуманітарних і природничих наук Університету Співдружності Вірджинії та Центру Девіса Гарвардського університету стати зовнішнім академічним співробітником з 1 липня 2024 року по 30 червня 2025 року.
Алла Фрідріх була обрана зовнішнім академічним співробітником УСВ та Центру Девіса разом з 9 іншими українськими науковцями у галузі гуманітарних наук та мистецтв. Ця можливість сприятиме інтеграції міжнародних академічних спільнот та запропонує ширші можливості для співпраці з глобальними науковцями та дослідниками.
Співпраця в цій ініціативі матиме позитивний вплив на підвищення якості наукових результатів, встановлюючи високий стандарт академічної досконалості кафедри.
Іншою перевагою є розвиток міжнародної співпраці: участь у програмах УСВ та Центру Девіса створить можливості для кафедри брати участь у міжнародних наукових колабораціях, розширюючи нашу академічну мережу та вплив.
Це значно збільшить обмін знаннями, оскільки методології та інсайти будуть передані нашому факультету та студентам, збагачуючи наш освітній простір та сприяючи інноваціям.

Back to top