Надійшла пропозиція щодо безкоштовного навчання для громадян України у приватному Університеті Варендра (Varendra University, Rajshahi, Bangladesh).

Згідно з отриманою інформацією, за освітнім рівнем «бакалавр» доступні 11 спеціальностей, зокрема комп’ютерна інженерія, інформація та телекомунікаційні системи, бізнес-адміністрування, фармакологія, економіка, соціологія, політологія, англійська філологія тощо. При цьому, набір громадян України на безоплатній основі здійснюватиметься за формулою 2 безкоштовні місця за кожною окремою спеціальністю.

Мова навчання: англійська. Термін навчання: 4 роки. Брошура англ. мовою. Веб-сайт Університету: https://vu.edu.bd/.

Навчальний семестр розпочнеться 20 липня 2024 року. Умови вступу доступні за посиланням: https://vu.edu.bd/international/admission-procedure.

Слід зазначити, що в Університеті відсутній студентський гуртожиток, водночас, за інформацією отриманою від керівництва закладу, м. Раджшахі є центром освіти Бангладеш, тому у місті доступні гуртожитки приватного типу для хлопців та дівчат окремо. Університет готовий надавати сприяння у пошуку житла, а також забезпечує транспортування до кампусу.

Більш детальну інформацію можна отримати, надіславши повідомлення на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або WhatsApp: +880 17586 97040. Контактна особа Mr. Surajit Mondal, Registar.

Водночас звертаємо увагу на те, що відповідно до пункту 2 6 Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.1995 № 57, виїзд з України чоловіків віком 18–60 років – здобувачів фахової передвищої та вищої освіти, асистентів-стажистів, аспірантів та докторантів, які навчаються за денною або дуальною формами здобуття освіти, під час дії воєнного стану обмежено.

Back to top