Стартувала триденна зустріч із питань управління стресом, психологічної підтримки та супервізії для представників місць тимчасового проживання ВПО Рівненщини.

Адже за період війни підтримки потребують не лише внутрішньо переміщені громадяни, а й люди, які з ними працюють.

Учасників проєкту привітав голова Рівненської ОДА Олександр Коваль, заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська, начальниця ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області Юлія Шигорєва та голова Дубенської районної державної адміністрації Всеволод Пекарський.

У заході беруть участь коменданти – представники найбільших гуртожитків області, а також мобільна бригада – для налагодження співпраці та досягнення мети проєкту. Рівненський державний гуманітарний університет представлений  завідувачами гуртожитками під керівництвом директора студмістечка Віри БАБАК.

Проєкт «Багатогалузева та адресна секторальна гуманітарна допомога для вразливих категорій ВПО, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні та проживають у колективних центрах Рівненської області» реалізує ГО Центр Інтеграції у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Back to top