Студент другого курсу спеціальності 017 Фізична культура і спорт РДГУ  Олександр ГУДИМА здобув ліцензію на участь в ХХХІІІ Літніх Олімпійських іграх 2024 в Парижі.  
Здається ще зовсім недавно  перший проректор університету Роман ПАВЕЛКІВ вручав здобувачу 1 курсу  першого (бакалаврського) рівня  вищої освіти   майстру спорту  Олександру  ГУДИМІ  посвідчення  «Майстра спорту міжнародного класу» із побажанням  майбутніх перемог на спортивних аренах Європи та Світу та здобути в 2024 році право участі  в ХХХІІІ Літніх Олімпійських іграх в Парижі.
Протягом півтора року  у Олександра були напружені  різнорівневі спортивні змагання  на дорогах Канади, Південної та Північної Америки, Австралії,  Італії, Словенії  та багатьох інших країн Європи та Світу, на яких він з гідністю захищав честь і кольори нашої держави України, неодноразово піднімався на п'єдестал призерів.  Зокрема, нещодавно, в травні, після достроково зданої літньої сесії за другий курс, Олександр ГУДИМА у Валь ді Соле (Італія) став бронзовим призером етапу Кубка світу з маунтенбайку. 
Саме ця перемога на одних з найпрестижніших світових змагань з велоспорту дозволила сьогодні  студенту другого курсу РДГУ  спеціальності 017 Фізична культура і спорту Олександру  ГУДИМІ здобути ліцензію на участь в ХХХІІІ Літніх Олімпійських іграх 2024 в Парижі.
Весь колектив здобувачів вищої освіти та викладачів РДГУ, на чолі з в.о. ректора Романом ПАВЕЛКІВИМ,  бажає майстру спорту міжнародного класу Олександру ГУДИМІ  яскравих перемог на ХХХІІІ Літніх Олімпійських іграх 2024 в Парижі.

Back to top