Щороку, починаючи з 2012 р., у польському місті Сянок на базі Державного Університету імені Яна Гродка проходить Міжнародна наукова конференція «На прикордонні культур і народів». У свій час до справи організації і становлення цього солідного інтелектуального івенту були залучені професори з РДГУ, а саме доктор політичних наук Сергій Троян (нині – Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка при МЗС України) і доктор економічних наук Богдан Юськів, котрі впродовж багатьох років є постійними членами його наукового комітету.

У різні роки учасниками Міжнародної наукової конференції «На прикордонні культур і народів» були й інші представники професорсько-викладацького складу РДГУ: професорки Оксана Пелех-Юськів і Руслана Шеретюк, доценти Сергій Хомич, Ольга Пляшко і Тетяна Прокопович.

12-14 вересня 2024 р. відбулася чергова, ХІІ Міжнародна наукова конференція «На прикордонні культур і народів». Цьогоріч її учасниками стали професор Богдан Юськів (кафедра економіки та управління бізнесом), професорка Руслана Шеретюк (кафедра образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва імені Степана Шевчука) і доцентка Тетяна Прокопович (кафедра історії, теорії музики та методики музичного виховання).

Високопрофесійна організація і доброзичлива атмосфера заходу сприяли результативній діловій комунікації його учасників.

 

Back to top