Нещодавно в РДГУ відбулася чергова зустріч стейкхолдерів, науково-педагогічних працівників Волинського національного університету імені Лесі Українки : завідувача кафедрою теорії фізичного виховання та рекреації, доктора педагогічних наук, професора Бєлікової Н. О., декана факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, кандидата наук з фізичного виховання і спорту, доцента Пантіка В.В.  з робочою групою розробників  ОП «Середня освіта (Фізична культура)  РДГУ другого (магістерського) рівня вищої освіти : завідувачем кафедрою теорії і практики фізичної культури і спорту, кандидатом педагогічних наук,  професором Кіндратом В.К., кандидатом педагогічних наук, доцентом Чалій Л.В., доцентом Кашубою А.А.

До процесу обговорення освітньої програми долучився і в.о. ректора університету доктор психологічних наук, професор Павелків Р.В.

У процесі зустрічі були обговорені і сформульовані пропозиції щодо удосконалення як самих програм, так і специфіки теоретичної і практичної підготовки фахівців галузі, були погоджені питання щодо надання можливості викладачам ділитись своїм практичним досвідом і знаннями як гостьових лекторів та посилення  зв’язків щодо практичної академічної мобільності учасників освітнього процесу між вишами.

 

Back to top