19-21 жовтня 2020р. на базі Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної  освіти в межах проекту "Академія всебічного супроводу особливих дітей та їх родин"  відбулася ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ФАХІВЦІВ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ.

У ході заходу були репрезентовані різноманітні напрями роботи, що стосувалися особливостей організації та впровадження інклюзивної освіти. Інститут мистецтв РДГУ у тематичному напрямку " Музична діяльність у системі корекційно-розвивальної роботи з дітьми з особливими потребами" представляли  БУЦЯК В.І.,  кандидат педагогічних наук, доцент кафедри гри на музичних інструментах, і СВЕРЛЮК Л.І., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри пісенно-хорової практики та постановки голосу.

Учасники проєкту активно долучилися до обговорення актуальних питань щодо розвитку інклюзивної освіти в Україні, а також особливостей роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти щиро дякує тренерам за професіоналізм, а учасникам – за  активну участь у Всеукраїнській школі професійної майстерності фахівців інклюзивної освіти.

Запрошуємо до подальшої співпраці!

Back to top